En ny sorts pasta

För dig som älskar pasta och hälsosam mat, är nyfiken på något nytt eller är glutenintolerant finns nu en ny sorts pasta från Risenta som passar dig.

KLIMATSMART & FRI FRÅN GLUTEN

Risentas kikärtspasta är gjord på ekologiskt kikärtsmjöl och vatten, inget annat, och är därför naturligt fri från gluten så att alla kan njuta av den. Kikärtspastan innehåller mer protein än vanlig pasta, perfekt till en vegetarisk sås, gott och klimatsmart!

DET NYA GRÖNA KÖKET

Risentas bönpasta görs direkt av sojabönor vilket ger den alla nyttigheter som finns i bönor, men tillagas lika enkelt som vanlig pasta. Den innehåller fyra gånger mindre kolhydrater än traditionell pasta, vilket gör den perfekt för dig som älskar pasta men vill dra ner på kolhydraterna. Och det är en riktig superpasta som har massor med protein i sig, hela fyra gånger så mycket som vanlig pasta. När det gäller fiber innehåller bönpastan mer än sex gånger så mycket fiber som vanlig pasta. Dessutom är den precis som bönor rik på nyttiga vitaminer och mineraler, helt glutenfri och ekologiskt producerad.

Bönpastan innehåller det mesta som du behöver i en måltid, så tack vare det höga protein- och fiberinnehållet räcker det faktiskt med en god tomatsås eller en krämig pesto som tillbehör.

Innehållet i denna artikel kommer från Risenta.

Recept
Bönfettuccine med rostade rotfrukter
Recept
BÖNFETTUCCINE MED FETAOST OCH AUBERGINE
Recept
KYCKLINGMACARONI MED FÄRSK SPENAT OCH SOLTORKAD TOMAT
Fettuccine med rotfrukter
Fettuccine med fetaost
Kycklingmacaroni
Nettobladet