Grillade wraps med räkor, hemlagad tomatsalsa och krispig sallad

(4 personer)

  • 400 g skalade räkor
  • 8 tortillas
  • 2 avokado
  • 0.5 gurka
  • 1 rödlök
  • 2 hjärtsallad
  • 8 tomater
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 msk ketchup
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 lite lök
  • cayennepeppar
  • salt och peppar

Gör så här

Skölj och rensa grönsakerna och skär/hacka dem i lagom stora bitar.
Salsan: Skär/hacka de solmogna färska tomaterna i större bitar och blanda samman med en burk krossade tomater. Smaksätt med finhackad lök, vitlök, cayennepeppar, ketchup och salt.

Grilla på tortillabröden hastigt eller tills de är genomvarma. Fördela grönsaksfyllningen i wrapsen och lägg därefter i skalade grönländska räkor och den hemmagjorda salsan. Servera och njut genast.

Recept från Royal Greenland

Nettobladet