Nettoappen gör det enkelt att handla.

Erbjudanden från Nettobladet

Se alla erbjudanden på ett lättöverskådligt sätt och lägg till dem på din inköpslista. Bläddra åt höger för att se Helgens klipp. Från torsdagar kan du även se nästa veckas Nettoblad och Helgens klipp om du fortsätter att bläddra åt höger.

Se priset

Undrar du över ett pris kan du genast få reda på det genom att använda streckkodsskannern i Nettoappen.

Enkel inköpslista

Med Nettoappen kan du snabbt och enkelt göra en inköpslista. Nettoappen föreslår de mest köpta varorna och kommer ihåg vad du köper.

Dela din inköpslista

Du kan lägga till varor på din inköpslista och sedan skicka listan till din familj eller vänner. Om du har skrivit din inköpslista på surfplattan, kan du även skicka inköpslistan till telefonen.

Se inköpslistan på din Apple Watch

Du kan göra dina inköp utan att plocka upp din iPhone ur fickan. När du har skapat en inköpslista på din iPhone kan du se den på din Apple Watch och stryka varor efter hand som du hittar dem i butiken. Inköpslistan på din Apple Watch är naturligtvis synkroniserad med inköpslistan på din iPhone. Och om du delar din inköpslista på din iPhone med någon annan, kan denne också få tillgång till inköpslistan på sin Apple Watch.

Hitta butiker och se öppningstider

Med funktionen Hitta Netto kan du hitta den närmaste Nettobutiken, eller söka bland alla våra butiker. Markera din favoritbutik så att du enkelt kan hitta öppettiderna för den.

Support

Om du har frågor, ris, ros eller förslag på förbättringar eller nya funktioner, så skriv gärna till våra support på kundtjanst@netto.se. Tack för hjälpen och att du använder vår Nettoapp.

Nettobladet