Tips på kärleksgåvor till Alla Hjärtans Dag

Alla hjärtans dag är den perfekta dagen att ge din käraste lite extra uppmärksamhet. Här får du sju tips på presenter som garanterat kommer att göra din älskade glad.

HJÄRTCHOKLAD

Choklad är nog en av de vanligaste Alla hjärtans dag-presenterna, och det är alltid en garanterad hit, för vem älskar inte choklad? Gör presenten extra kärleksfull genom att lägga din kärastes favoritchoklad i en hjärtformad ask, välj små inslagna chokladhjärtan eller kanske en ask som det står I love you på.

Ha en chokladfest med din käraste:
Duka upp till chokladfest

DEKORERA MED BALLONGER

Ballonger är perfekta för att skapa feststämning – även på Alla hjärtans dag. Dekorera hemmet med röda hjärtballonger eller gå all in och blås upp en jätteballong i form av en gnistrande diamantring. En söt och kul idé som garanterat kommer att få mottagaren att dra på smilbanden.

ÖNSKA GLAD ALLA HJÄRTANS DAG MED BUBBEL

Det finns inget lika romantiskt som att öppna en flaska champagne och skåla i den pärlande drycken. Ska kärleken firas ordentligt på Alla hjärtans dag kan du välja en rosé-champagne så att den är vackert rosa. Skål!

VACKRA BLOMMOR

De flesta älskar blommor och kanske har din käraste en eller två favoritsorter? Då är det som gjort att köpa någon av dem till Alla hjärtans dag. Det kan vara en vacker bukett eller en fin krukväxt om hen tycker bättre om det. Och är hen allergisk kan du ge en chokladros eller skumgodisblomma istället.

SKRIV ETT FINT KORT

Alla hjärtans dag är som gjord för att uttrycka sin kärlek. I en stressig vardag är det fint med ett snabbt sms eller meddelande på Facebook, men för att ge dina ord lite extra kraft kan du köpa ett fint kort och skriva ett kärleksfullt meddelande.

ÖVERRASKA MED ROSENBLAD

Det är bara Alla hjärtans dag en dag om året, så ta steget fullt ut med rosenblad och skäm bort med något av det din käraste tycker allra bäst om. Du kan t.ex. överraska genom att dekorera med rosenblad, levande ljus och er favoritserie i soffan.

LAGA EN FAVORITRÄTT

Se varandra djupt i ögonen medan ni njuter av en god middag tillsammans. Det måste inte vara på en tjusig restaurang – din käraste kommer kanske att tycka att det är ännu bättre att du har ansträngt dig i köket och lagat hens absoluta favoriträtt. Om det är pasta med köttfärssås, sushi eller oxfilé spelar inte så stor roll, så länge det har gjorts med mycket kärlek.

Nettobladet