Morotsbiffar med grönsaksstomp

Prova svenska morotsbiffar med gott grönsaksstomp. Det är enkelt och gott att välja vegetariskt. Prova du också! Kanske får du en ny favorit?

(4 portioner)

  • 1 påse Findus Svenska morotsbiffar, 360 g
  • 1 liten rödlök
  • 10-12 mjöliga potatis (ex. King Edward)
  • 1,5 dl olivolja
  • 2 dl gröna ärter
  • 0,5 dl pumpakärnor
  • Salt & nymald svartpeppar

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader och värm biffarna i ca 15 min. Skala potatisen och skär i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten, cirka 15 minuter. Häll av kokvattnet. Mosa potatisen med en elvisp eller potatisstöt. Blanda moset med olivolja till önskad konsistens. Vänd ner lök, ärter och pumpakärnor. Smaka av med salt och peppar. Servera tillsammans med de varma morotsbiffarna.

Recept från Findus

Nettobladet