Fläsksteksmacka med råmarinerad rödkål

Saftig stek och krispig svål i bröd bredda med aioli och fyllda med härlig sallad och råmarinerad rödkål.

6 Personer
1. Ingredienser
Kött & Fisk

Frukt & Grönt



Bröd

Mejeri & Ost

Kolonialvaror & Drycker




2. Gör så här
  1. Gnid in svålen ordentligt med salt och se till att det kommer ner mellan svålbitarna.

    Krydda köttet med peppar och grilla på indirekt värme i ca 1 timme och 15 min. tills svålen är krispig och innertemperaturen 65 °C.

    Lägg ner den skurna rödkålen i en marinad av olivolja, rödvinsvinäger, honung, salt och peppar. Strö över persilja och låt dra 30 min.

    Värm bröden. Bred på aioli och lägg sallad på underdelen.

3. Servering
Skär köttet i skivor och lägg det mellan bröden tillsammans med rödkål. Servera direkt.
Nettobladet