Grillad kyckling med rädissallad

När det är grillsäsong är kyckling alltid ett bra och val. Här serveras kycklingfiléer med en enkel sallad och grillade rädisor.

4 Personer
1. Ingredienser
Frukt & Grönt



Kött & Fisk

Kolonialvaror & Drycker






2. Gör så här
  1. SALLAD OCH VINÄGRETT

    Skölj salladen. Halvera rädisorna. Plocka bladen från vattenkrassen.

    Blanda ihop vinägretten. Sätt åt sidan medan du förbereder kycklingen.

  2. Kyckling

    Skär skåror i kycklingfiléerna och krydda med salt och peppar.
    Grilla dem tills ytan är härligt brun och knaprig. Vänd dem och grilla ytterligare ca 10 minuter. Ta bort filéerna från grillen och låt dem vila 10–15 minuter.

    Grilla under tiden hälften av rädisorna med lite olivolja och låt den andra hälften förbli råa, skurna i tunna skivor.

3. Servering
Lägg upp skivor av filéerna med sallad, rädisor, vinägrett och avsluta med att strö över vattenkrasse. Servera med bröd.
Nettobladet