Krämig potatissallad med romansallad

Kokt nypotatis vända i en härligt krämig dressing med senap och kapris, blandat med krispig romansallad, gul lök och krasse.

4 Personer
1. Ingredienser
Frukt & Grönt





Mejeri & Ost

Kolonialvaror & Drycker







2. Gör så här
  1. Skrubba potatisarna och koka dem mjuka i lättsaltat vatten, ca 15 min, och låt svalna.

    Blanda ihop crème fraîche, majonnäs, dijonsenap, vitvinsvinäger, socker och kapris och smaka av med salt och peppar.

    Vänd ner potatisarna i dressingen och låt dem dra lite.

    Skölj salladen och dela den i blad. Rensa och finhacka löken.

3. Servering
Lägg upp potatissalladen på ett fat blandat med salladsblad och lök, strö över rejält med krasse och vattenkrasse och servera.
Krämig potatissallad med romansallad
Nettobladet