Sallatswrap med kryddig växtfärs och potatis

Bjud på en lättlagad med smakrik lunch som är både grön och mättande. Krispiga sallatsblad blir skålar fyllda med fräscha grönsaker, kryddig växtfärs och dressing.

4 Personer
1. Ingredienser
Djupfryst

Frukt & Grönt








Kolonialvaror & Drycker




2. Gör så här
  1. Blanda ner chilin i hummusen och smaka av.

    Koka potatisarna mjuka i lättsaltat vatten, ca 15 min, häll av vattnet och låt potatisarna ånga av.

    Skölj sallaten, släng dåliga blad och bryt loss de finaste och största, totalt 8 stycken.

    Riv gurkan i långa band och skär sugar snapsen på längden.
    Bryn växtfärsen tillsammans med hackad lök, vitlök och hälften av koriander och ingefära tills den har bra konsistens.
    Smaka av.

    Stek potatisarna i olja på hög värme tillsammans med gurkmeja, koriander och ingefära tills de är knapriga.
    Smaka av.

3. Servering
Fördela den kryddiga växtfärsen i sallatsbladen tillsammans med gurka och sockerärtor. Klicka på chilihummus, toppa med koriander och servera med potatis.
Sallatswrap med kryddig växtfärs och potatis
Nettobladet