Jobba hos oss

Att arbeta med oss på Netto är som att arbeta med en stor familj. Vår kultur bygger på gemenskap, engagemang och glädje. Vi uppmärksammar varandra, både kollegor och kunder och hos oss visar vi vägen genom handling. Vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och vill vara en del av vår kultur.

Var du än påbörjar din resa hos oss finns det inget som säger att du måste stanna där. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter som kan ta dig hela vägen från butiksbiträde till chefsbefattningar inom Netto.

Sedan juli 2019 är Netto Sverige en del av Coop och har idag mer än 160 butiker. Under året 2020 kommer samtliga butiker konverteras till Coop.

Vill du bli en av oss och vara en del av resan när gult blir grönt? Ta en titt på våra jobbprofiler och lediga tjänster.

Vi är medlemmar i Svensk Handel, en arbetsgivarorganisation som driver handelns frågor för parti-, detalj- och e-handeln. Svensk Handel arbetar bland annat för moderna kollektivavtal, hållbar handel och att säkra kompetensförsörjningen. 

Låter det intressant? Se våra jobbprofiler!
Nettobladet