Jobba hos oss

Att arbeta med oss på Netto är som att arbeta med en stor familj. Vår kultur bygger på gemenskap, engagemang och glädje. Vi uppmärksammar varandra, både kollegor och kunder, vi arbetar efter mottot ”En för alla, alla för en” och hos oss visar vi vägen genom handling. Och vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och våra värderingar.

På Netto är vi alla lika i vår strävan att uppnå våra mål. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt gemensamma mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset.

Var du än påbörjar din resa inom Nettofamiljen finns det inget som säger att du måste stanna där. Vi erbjuder internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter som kan ta dig hela vägen från butiksbiträde till chefsbefattningar inom Netto. Det finns även möjlighet att arbeta internationellt i Danmark, Polen och Tyskland.

Vill du bli en av oss? Ta en titt på våra jobbprofiler och lediga tjänster.

Vi är medlemmar i Svensk Handel, en arbetsgivarorganisation som driver handelns frågor för parti-, detalj- och e-handeln. Svensk Handel arbetar bland annat för moderna kollektivavtal, hållbar handel och att säkra kompetensförsörjningen. 

Låter det intressant? Se våra jobbprofiler!
Nettobladet