Jobbprofiler

Här kan du läsa lite om de olika jobbprofiler vi har på Netto och vad som kännetecknar de olika tjänsterna. Det ger dig förhoppningsvis en idé om vilken tjänst som skulle kunna passa just dig.

Gemensamt för alla tjänster inom Netto är att vi erbjuder dig personliga och arbetsmässiga utmaningar och utvecklingsmöjligheter, utbildning och goda karriärmöjligheter, både i Sverige och i utlandet.

Camilla, Säljledare

Som säljledare tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, så som varumottagning, upplockning och kassatjänst.

 

Jessica, Distriktschef

I rollen som distriktschef ansvarar du för ett av våra 20 distrikt. Du har det övergripande ansvaret för ditt distrikt. Du ska i rollen som distriktschef bl.a. rekrytera, utbilda, utveckla och motivera Nettofamiljens medarbetare, planera och följa upp distriktets uppgifter och genomföra regelbundna butiksbesök för att säkerställa och utveckla butiksstandarden.

- Där finns en vilja till förändring - vi anpassar oss efter vad kunderna vill ha. Hela Netto har den inställningen.

Vårt huvudkontor hittar du i Falkenberg

Vårt huvudkontor ligger sen flera år tillbaka i Falkenberg och den största delen av administrationen är förlagd här. Här finns avdelningar inom ekonomi, inköp, marknad, logistik, personal, etablering, inredning, teknik och IT.

I Falkenberg har vi också vårt centrallager som förser våra butiker med nya varor flera gånger i veckan. 

Linn, Team Leader - Supply Planning

Tjänsten som team leader innebär att du leder arbetet för den dagliga driften inom områdena varuflödesplanering och varubeställning för Nettos centrallager och butiksnät i hela Sverige. Genom nära samarbete med övriga avdelningar på Netto säkrar du att varorna finns tillgängliga på lager för våra butiker och tillgodose hög servicegrad mot våra butiker.

Jag gillar att det hela tiden finns en vilja att bli bättre. Det har jag märkt sedan start.

Nettobladet