Tipsa oss om nya butikslägen

Netto är en av Sveriges snabbast växande butikskedjor. Vi har ett mål om att öppna runt 15 nya butiker per år så att ännu fler får möjlighet att handla billigt. Om du har en tomt eller en lokal som du är intresserad av att sälja eller hyra ut, ta kontakt med oss. Om du har ytterligare frågor eller tips är du välkommen att kontakta etableringsavdelningen.​

​Hyreslägen

Netto passar utmärkt i t.ex bottenvåningen på ett flerbostadshus eller i närheten av ett stadsdelscentrum. Alla projekt är unika och vi har olika varianter på lokalstorlek, men våra standardförutsättningar är att lokalen ska vara i markplan med en totalyta på cirka 1.050 kvadratmeter, varav försäljningsytan är på cirka 750 kvadratmeter. Detaljplanen ska tillåta handel med livsmedel och ha möjlighet till varuleveranser med lastbil.

Egenutveckling, mark/fastigheter

Det perfekta läget för en Nettobutik är vid infarten till ett bostadsområde med en tomt på 4.000 – 5.500 kvadratmeter. Butiken uppförs som paroc- eller tegelbyggnad på cirka 1.050 kvadratmeter och därtill anläggs 50 – 70 parkeringsplatser. Det kan även göras ombyggnationer av befintliga byggnader, med rätt placering och läge så finns alltid möjlighet till flexibla lösningar.

Läs mer i vår broschyr

Kontakta oss

Etableringsdirektör

Peter Ekström
peter.ekstroem@netto.se

Nettobladet