Vi söker biträdande lagerchef till Nettos centrallager i Falkenberg

Vilka är vi?

Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi på Netto är ett team av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över gemenskapen.

Vi erbjuder dig

Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i ett av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

Arbetsuppgifter

Som biträdande lagerchef på centrallagret i Falkenberg leder och fördelar du det dagliga arbetet. Du agerar som lagerchefens ”högra hand” och ansvarar för lagret vid dennes frånvaro. I din roll ingår att säkerställa en stabil drift som överensstämmer med Nettos standarder och budgeterade kostnader. Du arbetar för att åstadkomma synergieffekter och öka samhörigheten mellan Nettos olika avdelningar och lagret. Personalutveckling och medarbetarmotivation ser du som en rolig utmaning och att upprätthålla ett välfungerande samarbete med åkerifirmor faller sig naturligt för dig. Vidare är din målsättning att åstadkomma optimala och effektiva processer i arbetsflödet och trygga servicenivån mot Nettos butiker.

Vanligen förekommande arbetsuppgifter är:

  • Arbeta aktivt med beslutsfattande som bidrar till lagerkostnader inom budget.
  • Målarbete för att uppnå effektivitetsmål (KPI)
  • Optimering och uppföljning av leveranser i butik
  • Administrativa uppgifter såsom mail, schemaläggning, daglig återkoppling på anställdas sjukfrånvaro etc.
  • Säkra kommunikation, support och ett fungerande arbetsflöde mellan lagrets avdelningar och övriga lager samt mellan lagret och butikerna.
  • Hantera diverse personalhändelser såsom medarbetarsamtal, utvärdering av prestationer, konflikthantering etc.
  • Aktivt arbete med coaching och feedback
  • Uppgifter relaterade till systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Arbeta i projekt enligt instruktion av lagerchef och logistikchef

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara en god administratör, ha ledaregenskaper och förmåga att självständigt kunna planera och organisera ditt arbete. Vi ser gärna att du har innehaft en ledande befattning under ett par år och att du har god kunskap av de logistiska flödena. Det är även meriterande om du har erfarenhet av färskvaror och livsmedel.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2017-10-29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jakobsson, Lagerchef, andreas.jakobsson@netto.se

Befattningen är en tjänstemannabefattning vilken omfattas av Unionens tjänstmannaavtal.

Till rekryterings- och annonseringsföretag: vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsort
Timmar per veckaHeltid 40 h/vecka
TillträdesdagStart omgående eller enl. överrenskommelse
Nettobladet