Nu söker vi en Trainee till Netto Sverige!

Programmet är till för dig som önskar arbeta centralt i organisationen inom Netto. Vi erbjuder dig ett skräddarsytt program som löper under en två års period med start under sommar/höst 2018. Under programmet kommer du att få god kännedom om organisationen samtidigt som du utsätts för utmaningar. Du kommer ges möjligheten att använda dina teoretiska kunskaper och omvandla dem till operativa färdigheter, detta genom att ge dig dagliga arbetsuppgifter och projektarbeten med tydligt ansvar för leveranser och deadlines.

 

Om Netto Marknad Sverige AB

Netto Marknad Sverige AB är en del av Dansk Supermarked Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi vill göra det möjligt för alla att välja den goda kvaliteten, fina delikatesser och ekologiska varor.

 

Traineeprogrammet är skräddarsytt för dig
Som Trainee kommer du ingå som en del i ett internationellt Traineeprogram, vilket innefattar utbildningar av olika slag samt resor internationellt. Du kommer vara en del av en professionell och dynamisk organisation som utvecklas snabbt för att möta kraven på framtidens detaljhandel.

 

Du kommer att få god kännedom om de processer och projekt som finns inom olika avdelningar och därmed få bred kompetens. Du kommer att få god kännedom om dagliga arbetsuppgifter på bl.a. inköpsavdelningen och du kommer delta i gränsöverskridande projekt och arbeta i nära samarbete med interna och externa intressenter, t.ex. närliggande avdelningar. Vidare kommer vi skräddarsy utbildningsförloppet efter din profil så att det passar både dina önskemål och Netto. 

 

Din profil

 • Du har nyligen/ska inom kort ta din magister- eller masterexamen inom områden relevanta för vår verksamhet.
 • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort då det förekommer en del resor i tjänsten.
 • Du är mycket ambitiös, målinriktad och har en positiv attityd.
 • Du är motiverad och engagerad.
 • Du har ett analytiskt och strukturerat arbetssätt.
 • Du har ett resultatinriktat fokus i ditt arbete och uppfyller dina deadlines.
 • Du värdesätter god kommunikation och du vet hur man bygger upp goda och starka relationer under pågående samarbeten.
 • Du har en mycket god förståelse för processer och produktflöden samt kan utmana processer för att optimera och utveckla flöden.
 • Som person ser vi att du är förändringsbenägen och ständigt arbetar för att hitta förbättringsåtgärder och effektiviseringar.
 • Du har en god förståelse för olika affärssystem och har avancerade kunskaper i Microsoft Office.
 • Du har enkelt för att arbeta med stora mängder data och genom effektiva analyser nå slutsatser snabbt.

 

Meriterande

 • Erfarenhet från att arbeta med SAP.
 • Erfarenhet av att arbeta alternativt studera utomlands.

   

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att inkomma med ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2017-01-31. Du ansöker via vår hemsida www.netto.se.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Morten Möberg Nielsen, Tillförordnad VD, på mail: morten.moeberg.nielsen1@dsg.dk.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Netto Marknad noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tar kontakt med de rekryteringskanaler som vi anser är lämpliga i rekryteringssammanhanget.

 

 

Nettos Traineeprogram vänder sig till dig som är nyexaminerad akademiker och som nu är redo att komma ut i arbetslivet. Är ditt mål att utveckla dig själv både personligt och professionellt samt att få en stabil kompetensgrund att bygga din karriärutveckling på? Då kan vi erbjuda dig exakt den plattformen i en internationell organisation som Netto.

ArbetsortBlackebergsvägen 14, 31184 Falkenberg
Timmar per vecka40 h/vecka
Tillträdesdag2018-08-31
Nettobladet