Vi söker en vikarierande Inredningskoordinator till vårt huvudkontor i Falkenberg

 

Vilka är vi?

Netto Marknad Sverige AB är en del av Dansk Supermarked Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi på Netto är ett team av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över gemenskapen.

 

Vi erbjuder dig

Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i ett av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

 

Dina arbetsuppgifter

Som Inredningskoordinator arbetar du tillsammans med Inredningschef och Inredningsassistent för att säkerställa rätt inredning till samtliga butiker inom Netto Sverige. Som Inredningskoordinator är din främsta uppgift att projektleda och delta i arbetet med nyöppningar och renoveringar av butiker med fokus på inredning och inventarier. I arbetet förekommer kontakt med leverantörer och butiker samt framtagande av ritningar. Vid behov stöttar du vår Inredningsassistent med felanmälningar från butikerna och tillhörande åtgärder.

 

Din profil

  • Du har erfarenhet av projektledning och är van att arbeta och samordna insatser i projekt.
  • Du har utbildning i och är bekväm i att arbeta med Autocad.
  • Du har datorvana och kunskaper i att arbeta i Microsoft Office, främst Excel.
  • Du har goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift.
  • Det är meriterande med utbildning i byggnadsteknik eller motsvarande.
  • Som person är du proaktiv och har en förmåga att kunna hålla många bollar i luften.
  • Du är noggrann, strukturerad och kommunikativ.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Du är placerad på vårt huvudkontor i Falkenberg.

 

Villkor

Anställningsform: Tidsbegränsad, föräldravikariat fr.o.m. februari 2018 t.o.m. augusti 2019 med ev. möjlighet till förlängning.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

 

Ansökan

Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Urvalet sker löpande, vi uppmuntrar därför dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2017-11-26.  

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Yrvenback, Inredningschef, via mail: tobias.yrvenback@netto.se.

 

Till rekryterings- och annonseringsföretag: vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

ArbetsortBlackebergsvägen 14, 31150 Falkenberg
Timmar per vecka40 h/vecka
Tillträdesdag2018-01-31
Nettobladet