Vill du praktisera på Nettos huvudkontor i Falkenberg?

 

Vilka är vi?

Netto Marknad Sverige AB är en del av Salling Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Vi finns utöver i Sverige även i Polen, Danmark och Tyskland.

Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset.

 

Vi erbjuder dig

Netto erbjuder en plats i ett engagerat team med stor familjekänsla. Du ges möjlighet till en praktikperiod i ett av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Många av våra medarbetare klättrar på vår interna karriärstege och har du bara viljan och drivet att utvecklas finns det möjligheter för en framtida utveckling inom Netto.

Under din praktikperiod kommer du vara placerad på Nettos huvudkontor i Falkenberg. Huvudkontoret kallas för Support Center där alla våra funktionsavdelningar är stationerade. Våra avdelningar supportar alla våra butiker runt om i Sverige.

 

Dina uppgifter

Som praktikant på Support Center i Falkenberg kan du få arbeta med både små och större uppdrag som faller inom ramen för din valda avdelning. Tillsammans med din mentor får du ta del av möten, arbetsuppgifter, projekt och andra händelser som sker i den relevanta rollen.

 

Din profil
- Du har en pågående högskole- eller yrkeshögskoleutbildning eller motsvarande utbildning inom ditt valda arbetsområde

- Du är driven och har viljan att utvecklas

- Du är utåtriktad samt serviceinriktad

- Du är flexibel och gillar att arbeta i ett högre tempo

- Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift
 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ansökan

Du söker tjänsten via vår hemsida https://netto.se/karriaer/lediga-tjaenster/ där du anger vilken avdelning du vill praktisera på genom att besvara våra frågor i din ansökan. Vi rekryterar löpande.

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

ArbetsortBlackebergsvägen 14, 31184 Falkenberg
Timmar per vecka
Tillträdesdag2018-03-01
Nettobladet