Vi söker ny talang - Butikschefstrainee till Netto i Köping! 

 

Är du sugen på en nystart i karriären eller vill vidga dina vyer? Ta chansen att bli en del av ett företag med höga ambitioner, stor passion och hög förändringsbenägenhet!
Vi söker nu dig som vill bli Butikschefstrainee i vår butik med ett glatt gäng i ett företag där det är högt i tak och humorn är på topp!

 

Din roll som Butikschefstrainee

Som Butikschefstrainee på Netto får du en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga Nettobutiker. Under utbildningen får du stöttning och vägledning av en mentor. Som Butikschefstrainee på Netto kommer du också att delta i den dagliga driften av butiken samt resultatutveckling. Tillsammans med dina medarbetare deltar du aktivt i det dagliga arbetet. Målet är att du på sikt kunna anta rollen som Butikschef. 

I rollen som Butikschef är det viktigaste verktyget din personal och att du genom ditt ledarskap ger medarbetarna möjlighet att utvecklas så att ni tillsammans når uppsatta mål. Att arbeta inom Netto innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning på heltid med start enligt överenskommelse.  

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Nermin Rebihic på 073-765 01 32 eller nermin.rebihic@netto.se.  .   

 

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av en roll med ledande befattning, gärna inom detaljhandel
  • Är serviceinriktad och levererar det bästa kundbemötandet
  • Har en stark positiv energi som smittar av sig på andra
  • Är resultat- och målinriktad, har lätt för att samarbeta och är beredd att ge sitt fulla engagemang i rollen
  • Gillar utmaningar, kan prioritera och som vill jobba i en tempofylld miljö där ingen dag är den andra lik

 

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Netto - Ett detaljhandelsföretag i framfart

Netto Marknad Sverige AB är en del av Salling Group, Danmarks största retailkedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa i intensiv takt med vår omfattande expansionsplan. Oavsett var i organisationen du befinner dig jobbar vi för att varje dag ge våra kunder de bästa möjliga varorna, till det lägsta möjliga priset och på bästa möjliga sätt.

 

Vi erbjuder dig

  • En lärorikt arbete med stora utvecklingsmöjligheter
  • En plats i ett engagerat team med familjekänsla
  • Konkurrenskraftig lön enligt kollektivavtal
  • Tysta stunder och lugn och ro… nej vi skojar bara, hos oss är det alltid fullt ös!

 

Du får dessutom chansen att bli en del av ett företag som strävar efter hög integritet, tävlingsanda, effektivitet och förändringsbenägenhet. Vi drivs av önskan att förbättra vardagen för våra kunder, medarbetare och vårt samhälle. Om du delar våra ambitioner och vill bli en del i vår Nettofamilj är du välkommen att skicka in din ansökan.

 

Din ansökan

Vi vill uppmuntra dig till att skicka in din ansökan så fort som möjligt då vi gör urval löpande, dock senast 30/6.  

 

Du ansöker via vår hemsida på adressen https://netto.se/karriaer/lediga-tjaenster/ 

 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

 

 

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsförsäljare då vi redan har valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

 

 

ArbetsortNygatan 2, 731 30 Köping
Timmar per vecka40 h/vecka
Tillträdesdag1 juli 2019
Nettobladet