Vi söker en Team Leader till vår avdelning Team Count till vårt huvudkontor i Falkenberg!

 

Vilka är vi?

Netto Marknad Sverige AB är en del av Dansk Supermarked Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi på Netto är ett team av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över gemenskapen.

 

Vi erbjuder dig

Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i ett av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

 

Dina arbetsuppgifter

Som Team Leader för Team Count tillhör du avdelningen för Intern Revision. I tjänsten är du Team Leader över två Inventeringsledare och du ansvarar för att Netto utför inventeringar på korrekt sätt i samtliga Netto-butiker. Du ansvarar också för den totala inventeringsplanen. Som Team Leader har du högsta ansvar för att uppnå avdelningens mål med att ha rättvisa inventeringsresultat samt genomför långsiktigt arbete och analyseringar.

 

Du säkerställer konceptet gällande korrekta förberedelser inför inventeringar, utförande av inventeringar samt uppföljning och rapportering av resultat. Som Team Leader fungerar du som en nyckelfunktion gällande inventeringar mellan berörda avdelningar, t.ex. IT, Försäljning och Ekonomiavdelningen. En annan del i tjänsten handlar om att följa upp på svinn, analysera orsaker samt vara delaktig i det förebyggande arbetet.

 

Din profil

  • Du har goda ledaregenskaper och trivs i en ledarroll
  • Det är meriterande med erfarenhet från detaljhandeln
  • Du har goda kunskaper i svenska och Microsoft Office-paketet är krav. Meriterande är kunskaper i SAP
  • B-körkort är ett krav då resor förekommer i arbetet, därför disponerar du tjänstebil
  • Du är självgående, stabil och stresstålig
  • Du är analytisk, målinriktad och driven

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Du är placerad på vårt huvudkontor i Falkenberg.

 

Villkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 40 h/vecka, som inleds med 6 provanställning. Start omgående eller enl. överenskommelse.


Ansökan

Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Urvalet sker löpande, vi uppmuntrar därför dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2018-01-23.  

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Thomas Magee, Intern Revision chef, via mail: michael.thomas.magee@netto.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Till rekryterings- och annonseringsföretag: vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

 

 

ArbetsortBlackebergsvägen 14, 31150 Falkenberg
Timmar per vecka40 h/vecka
Tillträdesdag2018-02-12
Nettobladet