Vi söker en vikarierande Löneadministratör till vårt huvudkontor i Falkenberg!

 

Vill du bli en del i Nettofamiljen?

”Det som får mig att trivas på Netto är alla engagerade kollegor, som går in för att samarbeta. Det händer mycket varje dag och det är väldigt roligt att tillsammans med mitt team lyckas med våra uppgifter. Det finns också stora möjligheter att påverka och utvecklas.” – Kristin Hedenbjörk Bengtsson, Lönechef.

 

Vilka är vi?

Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 150 butiker i Sverige och fortsätter att växa.  Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi på Netto är ett team av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över gemenskapen.

 

Vi erbjuder dig

Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i ett av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

 

Dina arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du att arbeta brett med allehanda uppgifter såsom genomförande av kontroller och avstämningar, tolkning av gällande kollektivavtal, skapa rapporter och statistik, skriva anställningsavtal, arkivering samt övrigt traditionellt lönearbete. Du ingår i löneavdelningen som består av ett team på sex personer och du rapporterar till lönechefen.

 

Vem är du?

  • Du har minst tre års erfarenhet av kvalitativt lönearbete och/eller en genomförd utbildning med inriktning mot löneadministration
  • Du har goda kunskaper i Office-paketet, speciellt i Excel
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Agda och TimePlan
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln 
  • Som person är du är ansvarsfull, noggrann, självständig och har sinne för detaljer
  • Du tycker om att vara en prestigelös lagspelare med ansvarskänsla och ett intresse för andra människor

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Hedenbjörk Bengtsson, Lönechef, på kristin.hedenbjoerk.bengtsson@netto.se.

 

Övrigt

Vi tillämpar individuell lönesättning. Vänligen ange löneanspråk.
Tjänsten avser ett heltidsvikariat t.o.m. 2019-09-30 med start omgående eller efter överenskommelse.

 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2018-03-25.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Till rekryterings- och annonseringsföretag: Vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

 

ArbetsortBlackebergsvägen 14, 31184 Falkenberg
Timmar per vecka40 h/vecka
Tillträdesdag2018-03-19
Nettobladet