Vi söker Löneadministratör/Löneassistent till vårt huvudkontor i Falkenberg! 
 

Vill du bli en del av Nettofamiljen?

”Det som får mig att trivas på Netto är alla engagerade kollegor, som går in för att samarbeta. Det händer mycket varje dag och det är väldigt roligt att tillsammans med mitt team lyckas med våra uppgifter. Det finns också stora möjligheter att påverka och utvecklas.” – Kristin Hedenbjörk Bengtsson, Lönechef.

 

Vilka är vi?

Netto Marknad Sverige AB är en del av Dansk Supermarked Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Vi finns utöver Sverige även i Polen, Danmark och Tyskland.
Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset.

 

Vi erbjuder dig

Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i ett av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara placerad på Nettos huvudkontor i Falkenberg. Huvudkontoret kallas för Support Center där våra avdelningar supportar alla våra butiker runt om i Sverige.

Som löneadministratör kommer du att arbeta brett med allehanda uppgifter såsom genomförande av kontroller och avstämningar, tolkning av gällande kollektivavtal, skapa rapporter och statistik, skriva anställningsavtal, arkivering samt övrigt traditionellt lönearbete.
Som löneassistent kommer du att arbeta med diverse enklare traditionella arbetsuppgifter inom löneadministration samt hantera inkommen post och stämma av vår sjuktelefon.

Du kommer att ingå i löneavdelningen som består av ett team på sex personer och du rapporterar till lönechefen.

 

Vem är du?

  • Du har en pågående eller genomförd utbildning inom löneadministration eller motsvarande
  • Du har goda kunskaper i Office-paketet, speciellt i Excel
  • Om du har erfarenhet av systemen Agda och TimePlan är detta meriterande
  • Du är ansvarsfull, noggrann, självständig och har sinne för detaljer
  • Du tycker om att vara en prestigelös lagspelare med ansvarskänsla och ett intresse för andra människor

 

Övrigt

Vi tillämpar individuell lönesättning. Vänligen ange löneanspråk. Tjänsterna avser två sommarvikariat där vi erbjuder heltid under huvudsemestern.

 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Hedenbjörk Bengtsson, Lönechef, på kristin.hedenbjoerk.bengtsson@netto.se

 

 

Till rekryterings- och annonseringsföretag: Vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

ArbetsortBlackebergsvägen 14, 31184 Falkenberg
Timmar per vecka
Tillträdesdag2018-03-01
Nettobladet