Är du vår nya butiksmedarbetare?

Du har nu möjlighet att bli en del av vårt fantastiska team!

Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige. Idag har vi mer än 150 butiker och vi fortsätter att växa. Vi arbetar varje dag för att ge dig de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Kvaliteten ska vara hög och priset så lågt det bara går. Vi vill göra det möjligt för alla att välja den goda kvaliteten, fina delikatesser och ekologiska varor.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som har en positiv inställning och är engagerad. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel och tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du har hög arbetsmoral, är driven och vill bidra till din egen utveckling och Nettofamiljens framgång.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från livsmedelsbranschen eller konceptföretag samt ledarerfarenhet.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Hos Netto får du ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

Vi erbjuder dig en plats i ett engagerat team där vi alla jobbar mot ett gemensamt mål, en för alla - alla för en! Tillsammans skapar vi Netto Magic!

Anställningen är ett vikariat på 15 h/vecka tom. augusti 2017 med möjlighet till förlängning.

Vi ser fram emot din ansökan och uppmuntrar dig till att inkomma med dina ansökningshandlingar snarast möjligt då urval sker löpande, dock senast 2017-04-28.

ArbetsortVasatorp Stabsgatan 1 , 254 61 Helsingborg
Timmar per veckaVisstidsanställning 10 – 20 h/vecka
TillträdesdagStart omgående eller enl. överenskommelse
Nettobladet