Vi söker Inventeringsledare med ansvar för inventeringar i våra Netto-butiker i Södra Sverige

 

Vilka är vi?

Netto Marknad Sverige AB är en del av Dansk Supermarked Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi på Netto är ett team av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över gemenskapen.

 

Vi erbjuder dig

Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i ett av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för inventeringar i Netto-butiker i södra Sverige och genomföra dessa enligt den process som är framtagen. Som Inventeringsledare har du högsta ansvar för att uppnå avdelningens mål med att ha rättvisa inventeringsresultat. Du kommer ha ansvar och leda personal som deltar i inventeringarna. I arbetet ingår mycket resor och hotellövernattningar, ca 3-4 dagar i veckan.


Din profil

  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln, t.ex. som butikschef.
  • Du har goda ledaregenskaper och trivs i en ledarroll
  • Du har goda kunskaper i svenska och Microsoft Office-paketet är krav. Meriterande är kunskaper i SAP
  • B-körkort är ett krav då resor förekommer som en naturlig del i arbetet, därför disponerar du tjänstebil
  • Du är självgående, stabil och stresstålig
  • Du är analytisk, målinriktad och driven
  • Du trivs med att arbeta tidigt på morgonen

 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 40 h/vecka, som inleds med 6 provanställning. Start omgående eller enl. överenskommelse.

 

Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Urvalet sker löpande, vi uppmuntrar därför dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2018-01-23.  

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Sjösvärd, Team Leader, via mail cecilia.sjoesvaerd@netto.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Till rekryterings- och annonseringsföretag: vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

 

 

ArbetsortBlackebergsvägen 14, 31150 Falkenberg
Timmar per vecka40 h/vecka
Tillträdesdag2018-02-01
Nettobladet