Vi söker nya stjärnor – Lagermedarbetare till Nettos lager i Falkenberg!

 

Är du sugen på en nystart i karriären eller vill vidga dina vyer? Ta chansen att bli en del av ett företag med höga ambitioner, stor passion och hög förändringsbenägenhet!
Vi skulle vilja påstå att vi är ett riktigt roligt team och vi söker nu dig som vill komplettera vårt glada och kompetenta team där det är högt i tak och humorn är på topp!

 

Din roll som Lagermedarbetare

 

På lagret i Falkenberg är vi i dagsläget ca 99 st medarbetare som servar 99 st butiker inom samtliga varugrupper förutom frys som hanteras via ett externt lager.

 

Som lagermedarbetare har du en viktig roll i att plocka och packa order som ska skickas ut till våra butiker i sydvästra Sverige. I rollen ingår också påfyllning av plocklokationer samt upplyft av ankommande gods till stallage. Som lagermedarbetare ansvarar du också för att registrera, kontrollera och göra uppföljning på inkommande och avgående gods.


Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Start sker omgående eller enligt överenskommelse. 

 

Vi söker dig som

 

  • Du har truckkort A. Det är meriterande med truckkort B
  • Det är meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta inom lagerverksamhet
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Som person är du är driven, initiativtagande och har en hög arbetsmoral
  • Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och med ett fysiskt tungt arbete

 

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Netto - Ett detaljhandelsföretag i framfart

 

Netto Marknad Sverige AB är en del av Salling Group, Danmarks största retailkedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa i intensiv takt med vår omfattande expansionsplan. Oavsett var i organisationen du befinner dig jobbar vi för att varje dag ge våra kunder de bästa möjliga varorna, till det lägsta möjliga priset och på bästa möjliga sätt.

 

Vi erbjuder dig

 

  • Ett lärorikt arbete med stora utvecklingsmöjligheter
  • En plats i ett engagerat team med familjekänsla
  • Konkurrenskraftig lön enligt kollektivavtal
  • Tysta stunder och lugn och ro… nej vi skojar bara, hos oss är det alltid fullt ös!

 

Du får dessutom chansen att bli en del av ett företag som strävar efter hög integritet, tävlingsanda, effektivitet och förändringsbenägenhet. Vi drivs av önskan att förbättra vardagen för våra kunder, medarbetare och vårt samhälle. Om du delar våra ambitioner och vill bli en del i vår Nettofamilj är du välkommen att skicka in din ansökan.

 

Din ansökan

 

Vi vill uppmuntra dig till att skicka in din ansökan så fort som möjligt då vi gör urval löpande, dock senast 2019-05-31.

 

Du ansöker via vår hemsida på adressen https://netto.se/karriaer/lediga-tjaenster/ 

 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

 

 

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsförsäljare då vi redan har valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

ArbetsortBlackebergsvägen 14, 31150 Falkenberg
Timmar per vecka40 h/vecka
Tillträdesdag1 augusti 2019
Nettobladet