Du har nu möjlighet att bli en del av vårt fantastiska team!

Vi expanderar och behöver förstärka vår Etableringsavdelning.

”Det är på Etableringsavdelningen vi läggar grunden till Nettos succé. Arbetet med att hitta nya bra placeringar är båda spännande och väldigt varierande och man har alltid många bollar i luften. Det är ett arbete med stor frihet men även stort ansvar. Man har många kontakter både internt och externt, stora möjligheter att påverka Nettos resultat och utveckling vilket ger möjlighet till personlig och karriärmässig utveckling” – Joakim Lundqvist, Etablerare.

Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Vi är matbutiken som alltid strävar efter att erbjuda våra kunder en bättre vara till samma pris eller samma vara till bättre pris än andra livsmedelkedjor.

Vi på Netto erbjuder dig möjlighet till karriär i en av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Du kommer att bli del av ett team mycket engagerade, hårt arbetande medarbetare som är passionerade över gemenskapen. Vi kallar det Netto Magic! Vill du också bli en del av Nettofamiljen?

Vi ska nu förstärka vår Etableringsavdelning med 2 stycken etablerare!

Om tjänsten:

Området som vi söker etablerare till nu är Stockholm/Mälardalen. Det finns möjlighet att antingen utgå ifrån Stockholm men då med resor till vårt huvudkontor i Falkenberg 1-2 gånger/månad. Alt. att utgå från vårt huvudkontor i Falkenberg och då med resor till Stockholm 6-8 dagar/månad. En stor del av arbetstiden kommer du att befinna dig ute på fältet, varför du disponerar tjänstebil.


Dina arbetsuppgifter:

Som etablerare på Netto säkerställer du vår fortsatta tillväxt och utveckling i Sverige. Vi är idag en av Sveriges snabbast växande butikskedjor för livsmedel och det blir din uppgift att inom ditt geografiska område självständigt ansvara för nya butiksetableringar från idé till öppnad butik.

Som etablerare hos oss arbetar du dels med administration men även med uppsökande verksamhet. Tjänsten innebär bland annat att finna attraktiva butikslägen, genomföra förhandlingar och projektberäkningar. Du kommer även att ha mycket kontakt med kommuntjänstemän, fastighetsbolag och projektföretag.

Din profil:

Vi söker dig som har utbildning inom mäklar/fastighetsbranschen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har god kännedom om kommunala processer, upphandling, planarbete, fastighetsrätt och entreprenadjuridik. Kontakter inom fastighetsbranschen är meriterande.

Du har goda kunskaper inom Office paketet samt behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du drivande, utåtriktad och initiativrik. Du trivs med att arbeta självständigt, målmedvetet och har stor uthållighet. Du har ett intresse för dagligvaruhandeln, är en skicklig förhandlare, noggrann och har en hög prioriteringsförmåga. Då du kommer att ha många externa kontakter, sätter vi stort värde vid din förmåga att bygga och underhålla goda relationer.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. På Netto tillämpar vi individuell lönesättning.

Anställningsform: Heltid-, tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Urvalet kommer att ske löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att inkomma med ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2017-11-19.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Etableringschef, Peter Jakobsen, peter.jakobsen@netto.se

Inför rekryteringsarbetet har Netto Marknad noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan via www.netto.se

ArbetsortBlackebergsvägen 14, 311 50 Falkenberg
Timmar per veckaHeltid 40 h/vecka
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Nettobladet