Butikschefstrainee till Netto i Sollentuna

Vill du vara med och jobba i ett expansivt företag, nu har du möjligheten att bli en del i Nettofamiljen!

"Det som får mig att trivas på Netto är dom varierande arbetsuppgifterna. Ingen dag ser likadan ut och det är alltid nya roliga utmaningar. Som butikschef på Netto är man heller inte "chefen" eftersom man är aktiv i driften så blir det lika mycket en i gänget som alla andra. Utvecklingsmöjligheterna är enorma och vi har alltid roligt ihop när vi jobbar. Det känns verkligen som att vi är ett riktigt team!" – Felix Nyzell, Butikschef

Vilka är vi?

Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi på Netto är ett team av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över gemenskapen. Vi kallar det Netto Magic.

Vi erbjuder dig

Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i en av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

Dina arbetsuppgifter

Du får en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga Netto butiker. Under utbildningen får du stöttning och vägledning av en mentor. Som butikschefstrainee på Netto kommer du också delta i den dagliga driften av butiken samt resultatutveckling. Tillsammans med dina medarbetare deltar du aktivt i det dagliga arbetet. Målet är att på sikt kunna bli butikschef.

I rollen som butikschef är det viktigaste verktyget dina medarbetare och att du genom ditt ledarskap ger medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Vem är du?

  • Du är resultat- och målinriktad och har en stark positiv energi som smittar av sig.
  • Du har erfarenhet inom ledande befattning och då gärna inom livsmedel.
  • Du trivs med ett högt arbetstempo och levererar det bästa kundbemötandet.
  • Har lätt för att samarbeta och är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 20071027.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Alexander Schoug 0767-206007

Till rekryterings- och annonseringsföretag: vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

ArbetsortMalmvägen 2 A-B, 19161 Sollentuna
Timmar per veckaHeltid 40 h/vecka
TillträdesdagStart omgående eller enl. överenskommelse
Nettobladet