Netto i Finspång blir en konceptbutik efter branden

25 april 2018

Efter branden i december 2017 har nu butiken i Finspång genomgått en totalrenovering och den 26 april slår Netto upp dörrarna för ytterligare en konceptbutik. Detta är den 10:e konceptbutiken för matkedjan.

Det var den 17 december som det inkom ett larm om brand i butiken, ingen person kom till skada och räddningstjänsten var snabbt på plats. Trots det orsakades stor skada i lokalen och butiken har varit stängd sedan dess. Men den 26 april kl: 08.00 återöppnas butiken, nyrenoverad och som den 10:e konceptbutiken.

– Vi fick börja med att sanera butiken där vi demonterade allt i byggnaden tills bara väggarna stod kvar. Sedan fortsatte vi med att återbygga och slutligen färdigställa butiken. Det har varit en lång process och vi vill verkligen tacka alla inblandade för ett riktigt gott samarbete, säger Mikael Silversten, Teknisk Chef på Netto.

Syftet med Nettos konceptbutiker är att förbättra kundupplevelsen. Detta innebär bland annat att man utvidgat sortimentet, med fokus på frukt- och gröntavdelningen. Butikerna får även en bättre butiksmiljö och interiören har blivit mer modern och stilren.

För mer information, kontakta:
Mikael Silversten, Teknisk chef
073 - 76 50 131

Nettobladet