Netto säger Fuck Cancer tillsammans med organisationen Ung Cancer

21 november 2016

Ung Cancer arbetar för att ingen ung vuxen som lever med eller nära cancer ska behöva känna sig ensam. Den ideella organisationen ger personligt stöd, skapar mötesplatser, informerar och debatterar för att alla mellan 16 och 30 år som drabbats av cancer eller lever nära någon som är eller har varit sjuk ska få så bra förutsättningar som möjligt både under och efter sjukdomstiden.

– Att stötta Ung Cancer såg vi som en självklarhet, och att genom vår personal kunna uppmärksamma detta och vara delaktiga i deras arbete är vi otroligt stolta över, säger Bent Holm VD för Netto Sverige.

Vi på Netto valde att köpa 2000 armband som en julgåva till alla medarbetare på Netto vilket vi hoppas skapar stor uppmärksamhet bland våra anställda.

En bättre värld börjar med oss alla.
– Nettos engagemang är inte bara en julgåva till medarbetarna, utan också en stor julgåva till Ung Cancer och alla våra medlemmar som nu kan få fler möjligheter till stöd. Det här betyder otroligt mycket och vi är väldigt tacksamma, säger Camilla Tuneberg, generalsekreterare för Ung Cancer.

Nettobladet