Nettos kunder ger ett fantastiskt bidrag till Barncancerfonden!

16 mars 2017

Den 15:e februari var den internationella barncancerdagen, där alla barn som drabbats av cancer uppmärksammas. Netto tillsammans med andra aktörer var med i kampanjen ”Runda upp” för att bidra till Barncancerfondens arbete.

Varje år insjuknar ca 300 barn i cancer. Tack vare framgångsrik forskning överlever idag 80% av de som drabbas. Det är bra men inte tillräckligt. Barncancerfonden arbetar för att alla barn ska överleva. Organisationen är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige och det är möjligt tack vare gåvor från generösa medmänniskor och företag. 

Netto deltog självklart i denna kampanj tillsammans med sina kunder. Efter en tre-veckors period skänker nu Netto 270 000 kr till Barncancerfondens fortsatta arbete.

   – Det var ett otroligt engagemang både hos våra fantastiska kunder och våra medarbetare. Jag är väldigt stolt över att vi tillsammans kan ge hopp till kampen mot barncancer. Ett stort tack till alla som var med och bidrog till denna kampanj, säger Maria Polias, Marknadschef på Netto.

   – Vi är imponerade av engagemanget hos Nettos medarbetare, och hur de bjöd in sina kunder att bidra till kampen mot barncancer. Tillsammans lyckades de få ihop en livsviktig summa som vi är mycket tacksamma för, säger Elinor Westerberg, Barncancerfonden.

Nettobladet