Ny Nettobutik i Falkenberg

22 november 2016

På torsdag den 24/11 slår Netto upp portarna till en ny butik i Falkenberg. På Netto får kunderna mer för pengarna, här erbjuds kvalitetsprodukter till lågt pris och nya spännande varor varje vecka på Marknadsplatsen. Kedjan har nu funnits i Sverige i 14 år och har närmare 160 butiker.

— Vi ser Sverige som framtidens marknad för vårt koncept, och vi är mycket glada att vi nu fortsätter vår expansion med en ny butik i Falkenberg. Det känns extra roligt att vi nu öppnar en andra butik i Falkenberg eftersom vi också har vårt huvudkontor och ett centrallager här, säger Bent Holm som är VD för Netto i Sverige.

På Netto möts kunderna av ett koncept bestående av ca 2000 varor i fast sortiment samt Marknadsplatsen med nya varor varje vecka, där det är först till kvarn som gäller. På Marknadsplatsen erbjuds spännande klipp på både matvaror och non food.

— Vi på Netto är vakthund på de låga priserna i Sverige och vi sätter ära i att ge kunderna mer kvalitet för pengarna, fortsätter Bent Holm.

Kunderna får också bekanta sig med vårt samarbete med mindre svenska leverantörer under samlingsnamnet Smultronställen och med vårt egna märke Premieur som erbjuder hög kvalitet till bra priser – mer lyx för pengarna helt enkelt. Nu inför julen är butikerna extra välfyllda med dessa Premieur-varor.

För att inte missa något hoppas vi att våra nya kunder följer oss både på Facebook och Instagram och givetvis håller utkik i vårt marknadsblad. 

I butiken i Falkenberg arbetar ca 10-15 personer, under ledning av Peter Rosenberg med mångårig erfarenhet som butikschef på Netto. Vi önskar Peter lycka till med sin nya butik och är fantastiskt glada att kunna hälsa nya medarbetare välkomna till Nettofamiljen.

Klockan 8.00 på torsdag den 24/11 öppnar vi på Arvidstorpsvägen 48 – välkomna!

 

För ytterligare information, kontakta gärna: Bent Holm, VD för Netto i Sverige, 0346-69 60 00 el. bent.holm@netto.se

Nettobladet