GO EKO

GO EKO är vårt nya varumärke för dig som vill äta ekologiskt för både din egen och miljöns skull, utan att det ska behöva kosta mer. GO EKO – för din, miljöns och plånbokens skull.

Läs mer

Sensitive

Under Nettos egna varumärken hittar du ett brett utbud av varor märkta med "Sensitive". När du väljer Sensitive får du produkter som tar extra bra hand om din hud, dina kläder - och ofta världen. 

Läs mer

GO EKO
Sensitive
Våra egna varumärken

Det är viktigt för oss att erbjuda dig som kund fantastiska priser, utan att kompromissa med kvaliteten. Därför har vi tagit fram egna varumärken som har samma höga kvalitet som de välkända, men till ett betydligt lägre pris. 

Vi kan lova att det är ett gediget och noggrant arbete som ligger bakom dessa varor. Här hittar du kvalitetskött från svenska gårdar, internationella delikatesser som utsökta oliver och smakrika korvar med hög kötthalt och allt fler ekologiska varor.

Bland våra egna varumärken finns alltid något för alla!

TA EN SMAKRESA TILL MEDELHAVET
La Campagna

Inom vårt eget varumärke La Campagna erbjuder vi ett sortiment av pasta, oliver, olivolja och tomater. Vår pasta kommer från Italien och är gjord på 100% durumvete.

Bra kvalitet till ett förnuftigt pris!

EXKLUSIV SMAK
Premieur

Vissa dagar är bara det bästa gott nog. Som när du har vänner över på middag. När det är helg. Eller när du har något att fira. Kanske bara för att. Premieur är vårt eget varumärke för dessa dagar, när du vill ha det där lilla extra. Premieur är kompromisslös kvalitet gjord på de bästa råvarorna - och ett bevis på att utsökt smak inte behöver kosta.

VÄLKOMMEN TILL DET ASIATISKA KÖKET
Asian Kitchen

Vi har hämtat inspiration från Asien och skapat varumärket Asian Kitchen. Produkterna karaktäriseras av den angenäma blandningen av sött, salt och syrligt samt balansen mellan det starka och det milda. Asian Kitchen består av noga utvalda produkter för att du enkelt ska kunna laga god och spännande asiatisk mat.

Ris till ett bra pris
Rice Market

Upptäck vårt sortiment av ris som vi har samlat under varumärket Rice Market. Inom Rice Market kan ni hitta basmatiris, jasmin, grötris och parboiled.

Det bästa av allt, priserna är alltid låga!

Engholm

Engholm är vårt eget varumärke för mejerivaror, med allt från cottage cheese och ostar till svensk mjölk och yoghurt. Engholm finns alltid i våra butiker och har en given plats på de flesta familjers matbord.

Goda Bordet

Duka bordet med goda val. Goda Bordet är vårt eget varumärke och finns därför endast hos oss. Goda Bordet står för hög kvalitet till lågt pris, speciellt framtaget för den goda smakens skull. Duka bordet fullt med våra populära ägg, lyxiga västkustsallader och krämiga potatissallad. Och unna dig en god stund.

Bygdens

Bygdens är vårt eget märke för charkuterier av hög kvalitet, och många produkter är från svenska gårdar. Välj exempelvis bland kassler, bacon, korvar med högt köttinnehåll och köttbullar. Bygdens är bra mat av hög kvalitet för alla dagar i veckan.

Lovena

Lovena är en komplett hud- och hårvårdsserie för hela familjen. Serien finns också för den känsliga hyn som parfymfri, miljömärkt och godkänd av Astma-Allergiförbundet Danmark. Du hittar dessa produkter under namnet Lovena Sensitive. Lovena är vardagslyx som alla kan ha råd med.

GO EKO

Med vårt eget varumärke GO EKO vill vi göra det enkelt för dig att välja en hållbar livsstil. Genom att välja ekologiska varor är du med oss och arbetar för en mer klimatsmart värld.

Savin

Savin är vårt eget varumärke för tvättmedel, framtaget för de största tvättutmaningarna. Se ingående ämnen HÄR

 

Shine

Shine är vårt eget varumärke, framtaget för dig som njuter av ha ett rent, fräscht och väldoftande hem. Se ingående ämnen HÄR

Nettobladet