Sensitive - för den känsliga hyn

Under Nettos egna varumärken hittar du ett brett utbud av varor märkta med "Sensitive". När du väljer Sensitive får du produkter som tar extra bra hand om din hud, dina kläder - och ofta miljön. Till exempel är Lovena Sensitives bodylotion och schampo astma-, allergi- och miljömärkt. Under Tibelly Sensitive hittar du snälla produkter för de små.

Extra milt, extra skonsamt

Lovena är en komplett hud- och hårvårdsserie för hela familjen. Serien finns också för den känsliga hyn som parfymfri, miljömärkt och godkänd av Astma-Allergiförbundet Danmark. Du hittar dessa produkter under namnet Lovena Sensitive. Lovena är vardagslyx som alla kan ha råd med.

De minsta förtjänar det bästa

Ingen kompromissar när det gäller våra barn, vilket är anledningen till att vi inte kompromissat när vi utvecklat produkter för Tibelly, vårt eget sortiment av babyprodukter. Alla Tibellys våtservetter är exempelvis astma-, allergi- och Svanenmärkta. Och zinksalvan, babyoljan och schampot är sammansatt för att vara extra mild och skonsam mot ömtålig och känslig hud.

Sensitive för en naturligt skonsam tvätt

Savin är vårt eget varumärke för tvättmedel, framtaget för de största tvättutmaningarna. I serien hittar du bland annat en rad astma-, allergi- och svanenmärkta varianter som vi kallar Savin Sensitive.

Savin Sensitive är fritt från parfym och färgämnen - och produkterna är inte bara skonsamma för din tvätt. De är snälla mot din plånbok också. Se ingående ämnen HÄR

Tvättråd

  • Tvätta helst med fylld maskin.
  • Dosera korrekt efter smutsighetsgrad och vattenhårdhet. Överdosering gör inte tvätten renare och är skadligt för miljön.
  • Sänk temperaturen vid normala tvättprogram för att skydda miljön.
  • Är du allergisk mot husdamm ska du alltid tvätta sängkläder vid minst 60 °C.
  • Kör regelbundet en tvätt vid 60 °C med ett tvättmedel som innehåller blekmedel (vittvättmedel i pulverform), och följ maskintillverkarens rekommendationer för underhåll.
  • Låt maskinen stå öppen mellan tvättarna.

Nettobladet