Marknadsplatsen

FINURLIGA FYND PÅ MARKNADSPLATSEN

Varje vecka kryddar vi vårt fasta sortiment med en lång rad spännande tillfälliga annonsvaror - allt från mat till leksaker, kläder och inredning. Det är en del av vårt koncept, att erbjuda mer för pengarna. Men glöm inte, Marknadsplatsen-varor kommer i begränsat antal och finns i butik så långt lagret räcker. Så det är först till kvarn som gäller.

Varför står det ketchup på två ställen? Jo, för att den ena finns alltid i vårt fasta sortiment och den andra är ett veckovist klipp så långt lagret räcker.

POPULÄRA VAROR KOMMER OFTA TILLBAKA

Marknadsplatsen-varorna är tillfälliga klippvaror som våra inköpare köper in varje vecka. Ibland kan en vara bli mer eftertraktad än vi anat, men då gör vi allt vi kan för att ta in populära varor så snart som möjligt igen.

NAMNET MARKNADSPLATSEN

I våra butiker finns Marknadsplatsen-varor på olika platser; både i kylarna, frysarna och på de långa borden märkta med den rosa/gula M-symbolen. Namnet Marknadsplatsen kommer från att de olika områdena ska upplevs som en levande marknad. Människor flödar runt i butiken och hittar dessa oväntade och finurliga fynd just för dig. En överraskning varje vecka!

Nettobladet